De Westfriese Uitdaging online en offline op de kaart zetten en een gezicht geven, dat is het belangrijkste doel van het PR-team. Want hoe meer organisaties en bedrijven in de regio de Westfriese Uitdaging weten te vinden en zich er actief aan verbinden, hoe groter het succes!

Het PR-team bestaat vanaf het begin van de Westfriese Uitdaging uit Alex Gitzels (Westfriesland Media en OnsWestfriesland) en Annemieke Hageman (Hageman Marketing & Communicatie). Sinds 2024 versterken Jaklien van der Hulst en Paula de Vries (Stichting Westfriese Bibliotheken) het team. Met z´n vieren zetten zij zich hier vol enthousiasme en vrijwillig voor in.

Jaklien vertelt: “Het PR-team komt een aantal keer paar jaar bijeen. Hierbij is ook manager Wendy Spil aanwezig. De koers wordt bepaald en de taken verdeeld. De kanalen die we inzetten om de betrokkenen te bereiken zijn de website, social media, digitale nieuwsbrief, kranten en bijeenkomsten. En natuurlijk dit mooie magazine!”

“Via al deze kanalen delen we mooie matches, presenteren we het aanbod en verwelkomen we nieuwe betrokken bedrijven”, vult Paula aan. “We hopen op deze manier een zo breed mogelijk publiek in Westfriesland te informeren en enthousiasmeren. We vinden het altijd leuk om foto’s van geslaagde matches te ontvangen! Dus deel die vooral met ons.”

Annemieke: “We merken dat het aantal volgers, bezoekers en lezers alle jaren is toegenomen. Hier zijn we heel blij mee, want hoe meer mensen de Westfriese Uitdaging kennen, hoe meer mooie matches we uiteindelijk kunnen maken.”

Alex sluit af: “We zijn heel trots op de afgelopen 10 jaar. Met elkaar hebben we mooie resultaten bereikt. Op naar de volgende 10 jaar!”

 

Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging