Doe mee en sluit je aan

Betrokken bedrijven die teruggeven aan de maatschappij

De Westfriese Uitdaging staat bekend als hét platform voor maatschappelijke verbinding. Verbindingen worden gelegd en krachten gebundeld waardoor er veel mooie matches zijn gerealiseerd. Bijna 1668 matches in de eerste 9 jaar. Deze zijn terug te vinden in het jaarverslag.

Vele bedrijven doen al mee!

De Westfriese Uitdaging is een onmisbare partner voor bedrijven die graag maatschappelijk betrokken willen ondernemen. Belangrijk daarbij is om te weten dat de Westfriese Uitdaging een non-profit organisatie is en afhankelijk is van financiële bijdragen. Alle 7 Westfriese gemeenten ondersteunen ons ruimhartig, maar net zo belangrijk is het bedrijfsleven zelf. We hebben gelukkig al de steun van vele bedrijven. Dit kan voor elk bedrijf al vanaf 500,00, want we willen elke ondernemer laagdrempelig de mogelijkheid bieden onderdeel van de Westfriese Uitdaging te zijn.

Doe mee!

Ondersteun de Westfriese Uitdaging zodat zij haar bemiddelingswerk kan uitbreiden. Zo maken wij samen Westfriesland een beetje mooier. Vanaf 500,- per jaar* wordt u onze ‘vriend’ en krijgt u vermelding op onze site, ons magazine en tijdens onze evenementen.

  • 500,- per jaar bij minder dan 10 werknemers
  • 1000,- per jaar bij 10 tot 25 werknemers
  • 1500,- per jaar vanaf 25 werknemers

Meld u aan en steun ons praktisch of financieel

Alvast hartelijk dank voor uw steun aan de Westfriese Uitdaging. Na uw aanmelding zullen wij contact met u opnemen.

Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging