Westfriese beursvloer

Activiteiten

Op de Westfriese Beursvloer gaan non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland een uur lang actief handelen terwijl de beurzen gesloten blijven. De handel is gericht op vraag en aanbod in expertise, materialen & middelen, klussen en sociale activiteiten. Ondernemers en non-profit organisaties uit de regio gaan tegelijkertijd de vloer op met hun vraag en aanbod. Na het gaan van de startgong, begint het handelen en proberen beide partijen binnen een uur een zo goed mogelijke match te vinden. Is die er, dan wordt deze officieel vastgelegd.

In 2022 zijn tijdens de Beursvloer 182 matches gesloten. Minimaal, want de ervaring leert dat ook na de Beursvloer nog matches worden gemaakt. Hieronder lees je voorbeelden van geweldig matches.

De veertiende editie van de Westfriese Beursvloer staat al weer op de agenda. Wij zijn op donderdag 19 oktober 2023 te gast bij De Dres in Nibbixwoud. Wil je als ondernemer of bedrijf maatschappelijke organisaties én bedrijven uit de regio ontmoeten?

Heb je:

  • materialen of middelen
  • expertise
  • klushanden
  • helpende handen

die je wilt delen met maatschappelijke organisaties in de regio, tegen een leuke tegenprestatie? Kom dan matchen op 19 oktober op de 14e Westfriese Beursvloer!

De Westfriese Beursvloer wordt georganiseerd door de Westfriese Uitdaging én het Vrijwilligerspunt Westfriesland.

Impressie voorgaande edities

Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging