Wat kan ik doen?

Bedrijven

Doe mee praktisch

Als bedrijf heeft u de kans om uw maatschappelijke betrokkenheid op een praktische en voor u passende manier vorm te geven. Bij de Westfriese Uitdaging komen heel concrete vragen binnen waarvoor we kennis, tijd, materialen en expertise vragen. Als bedrijf kunt u zich aanmelden, zodat wij weten dat we u mogen uitdagen als we een vraagstuk hebben dat bij u past. Laat het ons weten via dit formulier om u aan te melden als bedrijf dat wij mogen uitdagen.

U kunt hiermee mogelijk imagodoelen bereiken of u kunt uw inbreng gebruiken voor het bevorderen van de interne teamspirit. Ook is het een kans om het contact met de directe omgeving te versterken. Een samenwerking die leidt tot een betrokken buur(t).

Als bedrijf kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan een specifiek project. U kunt founder worden of kennis/kunde of extra handjes bieden. Maar u kunt ook overtollig materiaal via de Spullenbank aanbieden of als jonge hond of oude rot deelnemen in de Matchgroep.

Doe mee financieel

Ondersteun de Westfriese Uitdaging zodat zij haar bemiddelingswerk kan uitbreiden. Zo maken wij samen Westfriesland een beetje mooier. Vanaf 500,- per jaar* wordt u onze ‘vriend’ en krijgt u vermelding op onze site, ons magazine en tijdens onze evenementen.

  • 500,- per jaar bij minder dan 10 werknemers
  • 1000,- per jaar bij 10 tot 25 werknemers
  • 1500,- per jaar vanaf 25 werknemers

Interesse? Neem contact op met Wendy Spil

Wendy Spil

Manager Westfriese Uitdaging

Volg ons

Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging