Vraag en aanbod
Westfriese Uitdaging

Wie helpt ons beter in het zadel met onze zichtbaarheid?

Datum 29-06-2020
Status Ingetrokken
Type Vraag
Categorie Expertbank

Wij zijn Stichting Paardenopvang Noord Holland en staan nog compleet in onze kinderschoenen. Wat ontstaan is uit een uit de hand gelopen hobby hebben we sinds kort om laten zetten naar een stichting om het mogelijk te maken dat we kunnen doorgroeien en onze eigen privé uitgaven te gaan beperken. Onze persoonlijke reserves zijn momenteel 0, we leven voor onze paarden en pony’s en daar gaat als ons geld ook ruim aan op. We hebben momenteel 8 paarden in opvang lopen welke allemaal hun eigen verhaal kennen, allemaal een reden om ze te helpen om niet voegtijd onnodig zo verwaarloosd te worden met als resultaat dat het nooit meer goed zou kunnen komen. We hebben onze dieren vroegtijdig naar onze opvang kunnen halen.

Echter is het aanbod van paarden met problemen en een onzeker leven zo groot dat wij graag willen uitbreiden om ook die dieren te helpen. Echter met onze bestaande middelen is het echt noodzakelijk om onze stichting beter te kunnen presenteren en promoten. We zijn op onze eigen manier goed bezig met de dieren en met onze website, Facebook pagina en een Instagram account maar hebben zeker het gevoel dat dit beter kan.
Onze kennis is daar niet voldoende voor om dat te kunnen gaan realiseren en als we kijken naar wat de kosten zijn, dan schuiven we dat liever door naar onze paarden.

Reageren
Vraag en aanbod niet meer beschikbaar, reageren is hierdoor niet meer mogelijk.
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging