Vraag en aanbod
Westfriese Uitdaging

Wat er zoal bij een verhuizing komt kijken

Datum 10-04-2020
Status Ingetrokken
Type Vraag
Categorie Spullenbank

Vrijwilligerspunt Westfriesland werkt voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in de regio.

Vrijwilligerspunt moet het kantoor aan de Maelsonstraat 20 in Hoorn verlaten. Gelukkig hebben wij een prima alternatief gevonden waar we op 25 juni onze intrek kunnen nemen.

Wat jammer is, is dat wij een aantal dingen niet meer kunnen gebruiken op ons nieuwe adres en daarvoor zoeken wij hulp:
– hoewel het maar een paar deuren verder is, zoeken wij een verhuisbedrijf die onze verhuizing in goede banen kan leiden. Met een paar handige harry’s en sterke verhuizers om spullen te demonteren, verhuizen en weer in elkaar te schroeven.
Verhuisdozen om spullen in te pakken die mee moeten naar onze nieuwe werkplek
– Al onze adresdragers moeten worden vervangen. Dit zijn banners, visitekaartjes, flyers, formulieren, posters en ander drukwerk. Wie helpt ons met een oplossing, zowel in de opmaak als in het drukwerk?
– We hebben mooie A0 posters van onze producten, maar de A0 lijsten die we hadden zijn niet meer verkrijgbaar. Wie heeft deze nog hangen of ergens achteraf staan en wil ze kwijt?
– We krijgen straks een aantal flexibele werkplekken en gaan meer op locatie werken, daarvoor zoeken wij nog 3 laptops en 2 tablets.
– Er is straks een mooie en ruime hal waar wij beschikking over hebben. Dit moet een gezellige ontvangst-, vergader- en flexwerk plek worden. Wie geeft ons het juiste advies om deze ruimte zo effectief mogelijk in te richten?
– Groen bevordert zuurstof in de lucht en daarmee het werkklimaat en de werksfeer. We hebben nu alleen kunstgroen. Dat ziet er gezellig uit, maar we willen voor het echte werk gaan. Wie heeft er een stekkie of plant in een mooie pot over?

50 verhuisdozen konden worden geleend van lid van de matchgroep Arie Schouten
16 desktops mochten Vrijwilligerspunt ontvangen van Van der Laan

Reageren
Vraag en aanbod niet meer beschikbaar, reageren is hierdoor niet meer mogelijk.
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging