Vraag en aanbod
Westfriese Uitdaging

Verbouw en inrichting van een loods tot dagbestedingslocatie en ‘winkel’

Datum 31-03-2021
Status Ingetrokken
Type Vraag
Categorie Expertbank

Dit verzoek is afkomstig van zowel Stichting AyúdaMe (betekent ‘Help Mij’) als van Stichting Grenzeloos. Wij zijn van plan onze krachten samen te bundelen en de eerste stap daartoe is om samen een pand te betrekken. Zoals u op de foto kunt zien is dit een enorme uitdaging waarbij wij uw hulp zeer op prijs stellen. Naast de ruimte op de foto, hoort de bovenste verdieping hoort er n ook bij.

De bedoeling is om deze voormalige garage/loods om te zetten tot een werkplek waarbij (drop outs) jongeren een dagbesteding hebben, waarbij ze ontvangen goederen kunnen repareren die wij weer gratis geven aan minderbedeelden in Hoorn en omgeving. De garage wordt een soort Noppes, maar dan in het klein. Wij bieden huisraad, kleding, levensmiddelenpakketten aan de minima.

Onze cliënten komen o.a. van organisaties zoals Werksaam, DNO, Vluchtelingenwerk en Leger des Heils. Bewoners die doorstromen en huisraad nodig hebben kunnen bij ons terecht. Onze spullen krijgen wij van donateurs over heel Nederland. Momenteel huren wij separaat ruimtes/containers, maar wij willen zeer binnenkort deze loods betrekken en hopelijk kan dat mede met uw hulp.

Wat er moet gebeuren?
– Een grote schoonmaakbeurt,
– creëren van werkplek,
– mogelijkheden om goederen en kleding te sorteren,
– kleine showroom maken,
– kleine kantoorruimte boven creëren,
– verkleed- pashokje boven,
– opklapbare sorteertafels boven en/of beneden.

Helpt u ons verder om onze loods om te ‘toveren’ in een plek waar we mensen op meerdere manieren verder te helpen?

Reageren
Vraag en aanbod niet meer beschikbaar, reageren is hierdoor niet meer mogelijk.
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging