Vraag en aanbod
Westfriese Uitdaging

Kindveilige materialen voor aanleg licht en elektra in onze nieuwe schuur/stal

Datum 27-08-2019
Status Ingetrokken
Type Vraag
Categorie Matchgroep

Op onze kinderboerderij stond een oude schuur waar voer voor de dieren werd opgeslagen en waar de dieren in een ander deel ‘s winters konden staan. Deze schuur was na 20 jaar nodig aan vervanging toe en dermate onveilig dat we hem dit voorjaar hebben gedemonteerd.

We zijn druk in de weer om via diverse fondsen budget bij elkaar te krijgen om samen met onze vrijwilligers een nieuwe schuur te kunnen bouwen. Het is een pre-fab schuur die we zelf in elkaar zetten. De nieuwe schuur wordt groter, want we willen ook een kleine overdekte ruimte waar we ook groepjes kinderen kunnen ontvangen. Deze komen van scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen in de buurt. Ook hebben wij in samenwerking met de Kinderkledingbank Stedebroec de mogelijkheid om kinderfeestjes te geven op onze kinderboerderij. Dit is speciaal voor kinderen die met hun ouders afhankelijk zijn van de Kleding- en Voedselbank. Bij een leuke middag bij en met de dieren hoort ook een educatie over de dieren en hun verzorging.

Wanneer de nieuwe schuur staat, moet ook licht en elektra worden aangelegd. Ook hier hebben wij een vrijwilliger voor die het kan aanleggen, maar zijn we op zoek naar de juiste materialen. Onze doelgroep is kinderen (tussen de 1-13 jaar); daarom moeten we er voor zorgen dat alle wandcontactdozen een kinderbeveiliging hebben.

Kunt u ons helpen aan o.a.:
– Groepenkast
– LED verlichting voor binnen en buiten
– schakelaars voor de verlichting
– aansluitpunten voor licht en elektra
– wandcontactdozen
– installatiekabel en elektra buizen
(een volledige lijst is beschikbaar)

Hoewel we een handige, technisch onderlegde, vrijwilliger hebben die dit kan doen, zou het fijn zijn als iemand met ons meedenkt over de juiste opbouw van het elektrische netwerk.

Ons streven is om eind dit jaar de schuur te hebben staan, voor de winter die dan weer voor de deur staat.

Reageren
Vraag en aanbod niet meer beschikbaar, reageren is hierdoor niet meer mogelijk.
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging