Vraag en aanbod
Westfriese Uitdaging

Kantoorkasten

Datum 18-06-2019
Status Gerealiseerd
Type Vraag
Categorie Spullenbank

We zoeken een paar van de kantoorkasten om al het materiaal wat we gebruiken en de administratie daarin onder te brengen.

“We” bestaan uit de volgende drie organisaties
Dorpsraad Andijk: belangenbehartiging van de inwoners van Andijk in relatie tot gemeente, politie, waterschap, provincie en andere (semi)overheden.
Werkgroep Toegankelijkheid: implementatie VN-Verdrag Handicap, advies uitbrengen in voorkomende gevallen inzake toegankelijkheid van openbare ruimte en gebouwen.
AVC Nederland is een vereniging van eigenaren van legervoertuigen. De maatschappelijke betrokkenheid bestaat hieruit dat wij veteranen willen betrekken bij onze vereniging; materieel inzetten bij spreekbeurten/presentaties op scholen (al dan niet in samenwerking met het Veteraneninstituut) en het inzetten van materieel zoals op de Nederlandse Veteranendag in Den Haag. AVC NLD is gezeteld in Andijk

Sleuteltjes zijn niet belangrijk, het hoeft niet te worden afgesloten.
Je hebt ze in verschillende uitvoeringen maar de meest gangbare hoogte is circa 180 cm, breedte circa 100 cm en diepte circa 40 cm.

Het mogen ook van die halve kasten zijn, die circa 90 cm hoog zijn met dezelfde breedte- en dieptematen. Maar dan moeten het er 4 zijn om dezelfde opbergcapaciteit te hebben.

Open kasten zijn ook prima. Zwaaideuren of roldeuren zijn ook prima.

Twee mooie kasten werden aangeboden door Herling Strijdhorst uit Zwaag

 

 

Reageren
Vraag en aanbod niet meer beschikbaar, reageren is hierdoor niet meer mogelijk.
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging