Vraag en aanbod
Westfriese Uitdaging

Dorpshuis de Dregt in Schellinkhout zoekt…. diverse materialen

Datum 27-09-2021
Status Ingetrokken
Type Vraag
Categorie Spullenbank

Dorpshuis de Dregt in Schellinkhout staat op de nominatie om over twee jaar te worden vervangen voor een nieuw multifunctioneel centrum. Tot die tijd moeten alle ballen omhoog gehouden worden om de activiteiten door te laten gaan. Lastig, want veel materialen zijn nu al aan vervanging toe. Wie helpt het dorpshuis de komende jaren door met materialen die nog een volgende ronde mee kunnen?

* Vervanging Bravilor waarmee 2 potten koffie tegelijk kunnen worden gezet; huidige Bravilor voor 1 koffiepot is hoogbejaard en heeft blijvende mankementen.
* Vervanging hoge horecakoelkast; van huidige koeling in keuken (eigen koelkast) is zowel afdichting als koelmotor defect.
* Vervanging horecavaatwasser; van huidige vaatwasser (in bruikleen) beginnen afdichting, afvoer en motor overlijdensberichten af te geven.
* Vervanging beamer vergaderzaaltje; huidige beamer  is defect en we gebruiken nu onze eigen beamer en die is niet altijd beschikbaar.
* Vervanging 3 grote/zware parasolvoeten + parasols. De huidige 2 parasols zijn in bruikleen en moeten worden teruggegeven.

Reageren
Vraag en aanbod niet meer beschikbaar, reageren is hierdoor niet meer mogelijk.
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging