Vraag en aanbod
Westfriese Uitdaging

Dierenweide de Zoete Inval in Hoorn zoekt materialen

Datum 26-03-2021
Status Ingetrokken
Type Vraag
Categorie Expertbank

Onze vraag: Stichting Dierenweide de Zoete Inval heeft een grote opknapbeurt nodig. De dierenweide ligt in de wijk Kersenboogerd en is toegankelijk voor bewoners, jong en oud. Graag willen wij het een plek laten zijn waar bij iedereen een glimlach op het gezicht komt door de dieren die er zijn. En waar het veilig is voor kind en dier. Deze dierenweide in echt in dienst voor de omgeving en de mensen die hulp nodig hebben.

Waar we concreet naar op zoek zijn

  • Hekwerk voor bij de entree. Helaas merken we dat bij onze afwezigheid, mensen over het bestaande, lage rasterhekwerk heen klimmen. We zoeken: staafdraadhekwerk van 160-180 hoog (voor de konijnen moeten we een deel ingraven) en 33 meter lang. Om binnen te komen hebben we een poort nodig.
  • zand en graszoden voor een klimheuvel voor de geiten. De oplossing die we zelf hadden bedacht met eigen restmaterialen is helaas afgekeurd.
  • houten wanden/planken en polycarbonaat dakplaten om ons boetje, half open, uit te breiden waardoor de cavia’s naar ‘buiten’ kunnen en wij weer binnen kunnen verblijven.

 

Graag willen wij het een plek laten zijn waar bij iedereen een glimlach op het gezicht komt door de dieren die er zijn. En waar het veilig is voor kind en dier.

 

Reageren
Vraag en aanbod niet meer beschikbaar, reageren is hierdoor niet meer mogelijk.
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging