HOORN / ANDIJK – Dankzij bemiddeling door de Westfriese Uitdaging is Wings of Change in Andijk weer een belangrijke stap verder in de inrichting van de Sociale Huiskamer. Directeur Casper Naber van Hotel Hoorn Van der Valk overhandigde deze week een grote partij servies aan Leon Arends en Nancy Konijn van Wings of Change, het in Andijk gevestigde multifunctionele centrum voor dagbesteding, re-integratietrajecten, leerwerktrajecten en roofvogelopvang.

De Sociale Huiskamer is het levendige centrum van Wings of Change, waar mensen ongedwongen kunnen binnenlopen, die behoefte hebben aan contacten, die zich wat eenzaam voelen, die te maken hebben met de zorg, mantelzorgers, enz. Mensen ook uit kwetsbare doelgroepen. In de Sociale Huiskamer ontmoeten zij elkaar in een huiselijke, knusse sfeer.
Voor de inrichting van de Sociale Huiskamer zijn ontzettend veel spullen nodig. De Westfriese Uitdaging bemiddelt tussen meest ideële, organisaties en verenigingen om ze aan allerlei middelen te helpen. Zo ook tussen Hotel Hoorn en Wings of Change. Leon en Nancy waren dan ook enorm blij met de schenking van Hotel Hoorn. Het gaat om een grote partij borden, schalen, kommetjes, wijnglazen en pannen. “Servies van hotelkwaliteit, dus praktisch onbreekbaar, en reuze handig in gebruik bij grote groepen zoals in jullie Sociale Huiskamer”, zei Casper Naber. Leon beloofde als tegenprestatie een educatieve demonstratie met zijn roofvogels.
Casper was onder de indruk van Wings of Change en de vele activiteiten waarbij vooral de inzet van de roofvogels als behandeltherapie heel bijzonder is. “Ik kom daar beslist eens langs om rond te kijken”, beloofde hij. Uiteraard kijkt ook manager Renate van der Laan van de Westfriese Uitdaging heel tevreden terug op het gebaar van Van der Valk Hotel Hoorn. “Het is een prachtige match tussen een mooie organisatie met en een bedrijf dat zich er heel positief bij betrokken voelt.”

Tekst: Jan Mol
Foto: Jan Siebring

Nieuws en Evenementen

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging