Voor de negende maal organiseert Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Westfriese Uitdaging dit jaarlijkse evenement waar het regionale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Bedrijven die iets voor hun regio op maatschappelijk gebied iets willen betekenen gaan hier in gesprek met non-profit organisaties.

Vraag en aanbod
Vragen vanuit het maatschappelijk veld kunnen door inzet van bedrijven worden opgelost. Het gaat hier niet om het bieden van geld maar door iets uit je bedrijfsvoering te bieden. Materialen die overblijven, het opknappen van een klus met de juiste gereedschappen, het organiseren of faciliteren van een sociale activiteit, of een organisatie verder helpen met de juiste kennis.

Je kunt vooraf met een concreet aanbod komen of juist ter plekke in gesprek gaan en kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. De mooiste matches ontstaan ter plekke!

Netwerken
Door het regionale karakter kom je zowel maatschappelijke organisaties en bedrijven tegen uit andere gemeenten en is dit evenement ook uitstekend om je netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Op donderdag 22 november 2018 is de negende editie van de Westfriese Beursvloer. Deze wil je niet missen dus noteer de datum al vast in je agenda.

Nieuws en Evenementen

Robert Tesselaar, wethouder bij Gemeente Opmeer vertelt….

23-04-2024

10 jaar Westfriese Uitdaging!

17-04-2024

Gerda Geurtsen oprichtster van de Nederlandse Uitdaging

16-04-2024

Jubileumborrel Westfriese Uitdaging 10 jaar!

16-04-2024

Match: Biljarttafel van de Omring gaat naar WarmThuis

02-04-2024

Zwaluwen’30 en Vonk vinden elkaar!

11-03-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging