Maar liefst 111 ‘matches‘ werden er gemaakt tijdens de Westfriese Beursvloer 2017 op 23 november in De Muiter in Medemblik. Voor 85.000 euro werd er verhandeld, terwijl er feitelijk geen cent aan te pas kwam. Het Westfriese bedrijfsleven bood weer allerlei materiaal en kennis aan, de vele verenigingen en organisaties wisten er wel raad mee.

Helemaal in de lijn van de doelstellingen van de Westfriese Uitdaging: het netwerk bedrijven dat middels maatschappelijk betrokken ondernemen organisaties
Meteen nadat wethouder Joset Fit van de gemeente Medemblik met een ferme slag op de gong het startsein voor de achtste editie van de Westfriese Beursvloer had gegeven, was het al een drukte van jewelste. Aanbieders en vragers zochten elkaar op en wisten elkaar prima te vinden, zoals blijkt uit de einduitslag.

De organisaties van het evenement was in handen van het Vrijwilligerspunt, samen met de Westfriese Uitdaging. Leerlingen van scholengemeenschap De Dijk zorgden voor ondersteuning bij de administratie van de matches en verzorgden de horeca.. ,,Al met al weer een prima geslaagde beursvloer,’’ vond medeorganisator Helen Sijm van Vrijwilligerspunt. Het was druk maar ook gezellig in De Muiter en tot de tweede gongslag, als afsluiting van deze beursvloer, werd er druk en enthousiast gehandeld.

Overigens kan de ‘handel’ tussen bedrijfsleven en verenigingsleven het hele jaar gewoon doorgaan via ‘Vraag en aanbod’ op de website van de Westfriese Uitdaging.

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Vrijwilliger marketing & communicatie gezocht

21-12-2023

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging