Per 1 januari 2023 is Wendy Spil de nieuwe manager van de Westfriese Uitdaging. Na zeven jaar als manager, geeft Renate van der Laan het stokje over.
Wendy heeft er zin in en gaat vol enthousiasme de uitdaging aan: “De Westfriese Uitdaging heeft al mooie resultaten op haar naam staan en het lijkt me erg leuk om het nog verder uit te bouwen. De club is goed georganiseerd en er zijn al erg veel Westfriese bedrijven aangehaakt. Met mijn frisse blik en achtergrond in de HR heb ik zin om aan de slag te gaan. Met trots neem ik het stokje over van Renate.”
In ruim 7 jaar heeft Renate de Westfriese Uitdaging gemaakt tot wat het nu is: een onmisbare schakel in het maatschappelijk bedrijfs- en verenigingsleven. Renate: “Uiteraard doet het wel een beetje pijn om deze fantastische club te verlaten en daarom ben ik heel blij dat we Wendy hebben gevonden om mijn eervolle taak op zich te nemen. In mijn nieuwe rol als Verenigingsmanager bij de Westfriese Bedrijvengroep blijf ik gelukkig een linkje houden met de Uitdaging en veel van de betrokken ondernemers!”

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Vrijwilliger marketing & communicatie gezocht

21-12-2023

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging