Per 1 januari 2023 is Wendy Spil de nieuwe manager van de Westfriese Uitdaging. Na zeven jaar als manager, geeft Renate van der Laan het stokje over.
Wendy heeft er zin in en gaat vol enthousiasme de uitdaging aan: “De Westfriese Uitdaging heeft al mooie resultaten op haar naam staan en het lijkt me erg leuk om het nog verder uit te bouwen. De club is goed georganiseerd en er zijn al erg veel Westfriese bedrijven aangehaakt. Met mijn frisse blik en achtergrond in de HR heb ik zin om aan de slag te gaan. Met trots neem ik het stokje over van Renate.”
In ruim 7 jaar heeft Renate de Westfriese Uitdaging gemaakt tot wat het nu is: een onmisbare schakel in het maatschappelijk bedrijfs- en verenigingsleven. Renate: “Uiteraard doet het wel een beetje pijn om deze fantastische club te verlaten en daarom ben ik heel blij dat we Wendy hebben gevonden om mijn eervolle taak op zich te nemen. In mijn nieuwe rol als Verenigingsmanager bij de Westfriese Bedrijvengroep blijf ik gelukkig een linkje houden met de Uitdaging en veel van de betrokken ondernemers!”

Nieuws en Evenementen

Caroline van der Woude neemt afscheid!

05-06-2023

Inspiratie op Locatie bij Clean2Anywhere

26-05-2023

Nieuw WFU Magazine

21-05-2023

Mooie match van Schermer!

11-04-2023

Project XL: realiseer de droom van jouw vereniging!

31-01-2023

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot!

26-01-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging