SAMENVATTING

Wij zoeken een enthousiaste marketing en communicatie medewerker. Wat ga je doen? Wij zoeken een enthousiaste marketing en communicatie medewerker. Wat ga je doen? Wekelijks posts maken voor de sociale media (LinkedIn, Instagram en Facebook), persberichten maken en bedrijven-gemeente interviewen en daar een mooi verhaal van maken op de website. We maken ook jaarlijks een magazine en daar zal ook content voor gemaakt. Ben jij communicatief vaardig en wil jij je vrijwillig inzetten voor onze organisatie? Neem dan contact op!

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

We zijn een ondernemende, dynamische stichting werkzaam door heel Westfriesland. We werken nauw samen met het Vrijwilligerspunt WF. Zij inventariseren wat een vereniging of stichting nodig heeft en waar mogelijk zoeken wij er een ondernemer uit de regio bij die dit wil invullen. Per jaar leggen we zo’n 300 van dit soort verbindingen; dit noemen we ‘matches’.

Er is 1 manager (deeltijd) en verder werkt iedereen op vrijwillige basis. Alle 7 gemeentes zijn aangesloten en ook 26 bedrijven uit de regio, je krijgt dus toegang tot een prachtig netwerk op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Uiteraard ben je van harte welkom op onze evenementen. Als je het leuk vindt, kun je hier ook op organisatorisch vlak je steentje bijdragen. Gemiddeld zijn er 12 overleggen per jaar (met het bedrijfsleven of het bestuur). In overleg kunnen we je werkzaamheden uitbreiden, wat er bij jou past.

Samen maken we Westfriesland een beetje mooier.

 

Nieuws en Evenementen

Interview Sandra Korse

17-06-2024

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging