SAMENVATTING

Wij zoeken een enthousiaste marketing en communicatie medewerker. Wat ga je doen? Wij zoeken een enthousiaste marketing en communicatie medewerker. Wat ga je doen? Wekelijks posts maken voor de sociale media (LinkedIn, Instagram en Facebook), persberichten maken en bedrijven-gemeente interviewen en daar een mooi verhaal van maken op de website. We maken ook jaarlijks een magazine en daar zal ook content voor gemaakt. Ben jij communicatief vaardig en wil jij je vrijwillig inzetten voor onze organisatie? Neem dan contact op!

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

We zijn een ondernemende, dynamische stichting werkzaam door heel Westfriesland. We werken nauw samen met het Vrijwilligerspunt WF. Zij inventariseren wat een vereniging of stichting nodig heeft en waar mogelijk zoeken wij er een ondernemer uit de regio bij die dit wil invullen. Per jaar leggen we zo’n 300 van dit soort verbindingen; dit noemen we ‘matches’.

Er is 1 manager (deeltijd) en verder werkt iedereen op vrijwillige basis. Alle 7 gemeentes zijn aangesloten en ook 26 bedrijven uit de regio, je krijgt dus toegang tot een prachtig netwerk op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Uiteraard ben je van harte welkom op onze evenementen. Als je het leuk vindt, kun je hier ook op organisatorisch vlak je steentje bijdragen. Gemiddeld zijn er 12 overleggen per jaar (met het bedrijfsleven of het bestuur). In overleg kunnen we je werkzaamheden uitbreiden, wat er bij jou past.

Samen maken we Westfriesland een beetje mooier.

 

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023

Hotel Hoorn Van der Valk zet zich opnieuw in voor onze lokale gemeenschap

07-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging