De samenwerking tussen Rodi Media en de regionale Uitdagingen loopt letterlijk op rolletjes. Zo rolde vorige week het jaarverslag 2016 van de Westfriese Uitdaging van de pers. Het jaarverslag is net als de jaarverslagen van de Schager- en Waterlandse Uitdagingen – vormgegeven en gedrukt door Rodi Media. Afgelopen week werd het jaarverslag overhandigd en gepresenteerd.

In 2015 en 2016 is Rodi Media samenwerkingen aangegaan met de Zaanse-, Westriese, Waterlandse-, Helderse, Hollands Kroonse- en Schager Uitdagingen. Deze Uitdagingen vormen de schakel tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en verenigingen met een hulpvraag. Door te bemiddelen in vraag en aanbod van materialen, kennis, menskracht, creativiteit en middelen ontstaan matches en kunnen partijen elkaar kosteloos een handje helpen.

In de jaarverslagen is onder meer te lezen welke matches er het afgelopen jaar zijn gevormd en welke waarde deze vertegenwoordigen. De Westfriese Uitdaging leverde bijvoorbeeld 90 matches op ter waarde van 112.000,- euro en bij de Schager Uitdaging kwamen 70 matches tot stand met een totale waarde van 117.500,- euro. Rodi Media is trots om partner te zijn van deze Uitdagingen. De matches leveren bijzondere en hartverwarmende verhalen op. Daar besteden we in onze kranten graag aandacht aan.

Nieuwe vrienden gezocht
De Uitdagingen staan bekend als hét platform voor maatschappelijke verbinding. Verbindingen worden gelegd en krachten gebundeld waardoor er veel mooie matches zijn gerealiseerd. De Uitdagingen mobiliseren bedrijven die, net als Rodi Media, maatschappelijk betrokken ondernemen willen ondersteunen. Neemt uw bedrijf samen met de Uitdagingen de handschoen op? Neem contact op met Renate van der Laan via info@westfrieseuitdaging.nl

 

 

Nieuws en Evenementen

Interview Sandra Korse

17-06-2024

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging