Rabobank maakt veel verenigingen blij met fiets

De Rabobank heeft diverse fietsen aangeboden aan de Westfriese Uitdaging en met deze donatie veel stichtingen en verenigingen blij gemaakt. De fietsen zijn met enthousiasme ontvangen door verschillende organisaties met uiteenlopende doelen en behoeften.

EHBO Stede Broec en Stichting Heo, beide gevestigd in Hoorn, hebben een fiets ontvangen. Deze organisaties kunnen de fiets gebruiken om hun diensten en activiteiten efficiënter uit te voeren en de gemeenschap te ondersteunen. Jongerencentrum Inventas in Stede Broec zal de fiets gebruiken om de mobiliteit van mbo-stagiaires te verbeteren. Deze fiets zal hen helpen om sneller van het station naar het jongerencentrum te kunnen komen.

Een van de fietsen ging naar een particuliere Oekraïense vrouw in Medemblik, die deze zal gebruiken voor woon-werkverkeer. Dit geeft haar de mobiliteit en vrijheid om gemakkelijker te reizen in haar dagelijkse leven. Het Vrijwilligerspunt WF in Hoorn heeft ook een fiets ontvangen van de Rabobank. Deze fiets zal ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn voor de organisatie en de vele vrijwilligers die zich inzetten voor verschillende lokale initiatieven in de gemeente Hoorn.

Team Sportservice West-Friesland heeft vervoersmiddelen ontvangen om hun medewerkers te helpen tussen afspraken en evenementen te reizen. Deze stichting, die als doel heeft sport en beweging te bevorderen in West-Friesland, kan nu efficiënter werken dankzij deze fietsen.

Last but not least heeft Unu Pikin in Hoorn een fiets ontvangen. Deze stichting heeft een sociale werkplaats voor mensen met een beperking in Paramaribo, en de fiets zal ongetwijfeld van pas komen voor hun activiteiten.Westfriese Uitdaging - Team sport Service Rabobank1 Westfriese Uitdaging - Stichting HEO fiets Rabobank Westfriese Uitdaging - 2023 08 VWP Rabobank Westfriese Uitdaging - EHBO Rabobank

Nieuws en Evenementen

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging