Project XL: realiseer de droom van jouw vereniging!
De Westfriese Uitdaging gaat met jou de uitdaging aan, want: samen bereik je meer.


De Westfriese Uitdaging nodigt maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk uit om zich aan te melden voor Project XL. Dit project biedt de kans om een grote uitdaging aan te gaan met hulp van de Westfriese Uitdaging en hun netwerk van betrokken ondernemers.

Is jouw organisatie actief in Westfriesland en heeft zij behoefte aan hulp bij een grote klus, zoals kennis, materialen, handjes en spullen? Meld je dan nu aan voor Project XL via westfrieseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden. Aanmelden kan tot 10 maart 2023.

De Westfriese Uitdaging maakt uit alle inzendingen een keuze voor één project. Ook als jouw project niet gekozen wordt, zal de Westfriese Uitdaging kijken hoe ze jouw uitdaging kunnen ondersteunen. Let wel, een belangrijke voorwaarde is dat de organisatie zelf actief meewerkt bij het verwezenlijken van de droom. Samen bereiken we meer!

Wat wordt er gezocht?
Voor Project XL is de Westfriese Uitdaging op zoek naar een grote klus. Met gesloten beurs en tegen gereduceerde tarieven zorgen zij dat jullie droom werkelijkheid wordt. Heeft je organisatie een grote klus waar je hulp bij kunt gebruiken? Hebben jullie behoefte aan spullen, materialen, handjes én kennis? Meld je dan nu aan! Uit alle inzendingen kiest de matchgroep van de Westfriese Uitdaging één droom uit die met behulp van de organisatie zelf en het netwerk van betrokken ondernemers gerealiseerd wordt.

Aanmelden
Het aanmelden van een project kan tot 10 maart 2023 via westfrieseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden.

 

 

Nieuws en Evenementen

Caroline van der Woude neemt afscheid!

05-06-2023

Inspiratie op Locatie bij Clean2Anywhere

26-05-2023

Nieuw WFU Magazine

21-05-2023

Mooie match van Schermer!

11-04-2023

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot!

26-01-2023

Rabobank komende 3 jaar founding partner

24-01-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging