Oude Rot Karin Zeeman nam gister een kijkje in het nieuwe clubgebouw van de Reddingsbrigade, ons Uitdaging XL-project. We gaan er deze week nog even hard voor aan de slag. Lees hier Karin’s mooie verhaal:

“Al enige tijd zijn we actief met de Uitdaging XL om de Reddingsbrigade Stede Broec van materialen en menskracht te voorzien. Dus aan mij om op maandagmorgen 1 september een kijkje te nemen wat de stand van zaken is, want zaterdag 6 september is de opening.

Ik word enthousiast ontvangen door de voorzitter Cas Boukens en werd vervolgens binnen een uur volledig op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen van deze vereniging. Niet alleen over wat de leden van deze vereniging nu precies doen (vooral preventief bezig zijn op veel evenementen en het leren van reddend zwemmen van de jeugd en reddend varen), maar zeker ook over de leden zelf en hoe zij met elkaar omgaan.

Karin bij RB 2Karin bij RB 1
Ik begrijp helemaal hoe de bouw van dit pand tot stand heeft kunnen (moeten) komen; dit kun je als gemeente niet aan je voorbij laten gaan, want deze vereniging is zo sterk en zo belangrijk.  Het nieuwe pand biedt vele mogelijkheden voor nu en zeker voor de toekomst. Want Cas heeft mij verzekerd, dat er nog genoeg opties zijn voor de invulling en/of samenwerking met diverse partijen.

De aankomende dagen, maar vooral avonden wordt er door de leden nog hard aan het interieur gewerkt. En dan kan de vereniging met trots het pand officieel openen en laten zien aan iedereen, die ook maar enigszins betrokken is bij deze vereniging.
Aan de toiletten wordt de laatste hand gelegd, de keuken geplaatst en dan de plafondplaten nog op z’n plek. En dan schoonmaken.
Waarna het tijd is voor de feestelijke opening.

Wij van de Westfriese Uitdaging wensen de vereniging veel succes!”

Nieuws en Evenementen

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging