Bij de Baanbreker in Enkhuizen werden de laatste tijd veel spullen gestolen uit de winkel. Zelf lukte het ze niet om het camerasysteem te repareren. Ze benaderde de Westfriese Uitdaging met de oproep voor een technisch persoon die dat wel zou lukken. Connection Systems uit Venhuizen bood een oplossing die boven de verwachting uitsteeg.

De Baanbreker biedt korte en langdurige professionele begeleiding aan mensen met psychische klachten of een beperking. Dit doen zij onder andere op de dagbestedingslocatie in Enkhuizen waar zij samen met cliënten zelfgemaakte artikelen verkopen. Helaas constateerden zij dat er de laatste periode veel spullen werden gestolen uit de winkel. Het huidige camerasysteem werkte alleen al een tijdje niet meer. Via de Westfriese Uitdaging werd daarom contact gelegd met Connection Systems.

In eerste instantie dacht men aan een softwareprobleem. Monteur Jochem Feenstra van Connection System kon het probleem niet op locatie oplossen, dus nam alles mee naar het bedrijf. Daar kwam hij tot de conclusie dat het systeem zwaar verouderd was. Daarom heeft Connection System een nieuwe computer geplaatst met nieuwe software en een aantal full-HD camera’s opgehangen. De Baanbreker is erg geholpen met deze oplossing.

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Vrijwilliger marketing & communicatie gezocht

21-12-2023

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging