Bij de Baanbreker in Enkhuizen werden de laatste tijd veel spullen gestolen uit de winkel. Zelf lukte het ze niet om het camerasysteem te repareren. Ze benaderde de Westfriese Uitdaging met de oproep voor een technisch persoon die dat wel zou lukken. Connection Systems uit Venhuizen bood een oplossing die boven de verwachting uitsteeg.

De Baanbreker biedt korte en langdurige professionele begeleiding aan mensen met psychische klachten of een beperking. Dit doen zij onder andere op de dagbestedingslocatie in Enkhuizen waar zij samen met cliënten zelfgemaakte artikelen verkopen. Helaas constateerden zij dat er de laatste periode veel spullen werden gestolen uit de winkel. Het huidige camerasysteem werkte alleen al een tijdje niet meer. Via de Westfriese Uitdaging werd daarom contact gelegd met Connection Systems.

In eerste instantie dacht men aan een softwareprobleem. Monteur Jochem Feenstra van Connection System kon het probleem niet op locatie oplossen, dus nam alles mee naar het bedrijf. Daar kwam hij tot de conclusie dat het systeem zwaar verouderd was. Daarom heeft Connection System een nieuwe computer geplaatst met nieuwe software en een aantal full-HD camera’s opgehangen. De Baanbreker is erg geholpen met deze oplossing.

Nieuws en Evenementen

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging