Onlangs heeft onze Vriend Appel Beton Opmeer bv een bijzonder project afgerond. Er is een betonvloer geschonken aan @stichting_warmthuis in Grosthuizen. Op deze betonvloer is een kippenhok geplaatst. Een stevige fundering voor flink veel eieren! Dit project is voortgekomen uit een ontmoeting tussen Appel Beton en Stichting Warm Thuis tijdens de 14e editie van de Westfriese Beursvloer.
 
Tijdens de Beursvloer kan je met maatschappelijke organisaties kennismaken en samen kijken of jij de organisatie verder kunt helpen en bijvoorbeeld jouw kennis kunt delen, of juist mankracht beschikbaar kunt stellen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met goederen, diensten of spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat deze materialen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen. Iets waar Appel Beton graag zijn ‘vloertje’ aan bijdraagt!
Met behulp van vaste transporteurs Kees Koopman Transport is dit element geheel gratis op de juiste plek gekregen. Ook de kippen hebben inmiddels een “Warm Thuis” gekregen!
Nieuws en Evenementen

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024

Matchlid Ronald Koenen vertelt over 10 jaar Westfriese Uitdaging

20-05-2024

Onze vriend De Omring maakte een mooie match

16-05-2024

Match van onze vriend Berend Botje

06-05-2024

Matchteam lid Jolijn Tigchelaar vertelt……..

30-04-2024

Simone Visser – Botman (oud wethouder Gemeente Drechterland) vertelt….

30-04-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging