Onlangs heeft onze Vriend Appel Beton Opmeer bv een bijzonder project afgerond. Er is een betonvloer geschonken aan @stichting_warmthuis in Grosthuizen. Op deze betonvloer is een kippenhok geplaatst. Een stevige fundering voor flink veel eieren! Dit project is voortgekomen uit een ontmoeting tussen Appel Beton en Stichting Warm Thuis tijdens de 14e editie van de Westfriese Beursvloer.
 
Tijdens de Beursvloer kan je met maatschappelijke organisaties kennismaken en samen kijken of jij de organisatie verder kunt helpen en bijvoorbeeld jouw kennis kunt delen, of juist mankracht beschikbaar kunt stellen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met goederen, diensten of spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat deze materialen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen. Iets waar Appel Beton graag zijn ‘vloertje’ aan bijdraagt!
Met behulp van vaste transporteurs Kees Koopman Transport is dit element geheel gratis op de juiste plek gekregen. Ook de kippen hebben inmiddels een “Warm Thuis” gekregen!
Nieuws en Evenementen

Matchteamlid Arie Schouten vertelt….

22-07-2024

De koppen bij elkaar, match van het Dijklander Ziekenhuis

17-07-2024

De Westfriese Uitdaging organiseert speeddatebijeenkomst in Opmeer

16-07-2024

Gemeente Medemblik helpt Dorpskerk op weg met wandelroute

16-07-2024

PR-teamlid Alex Gitzels vertelt…..

15-07-2024

Een hemelse match door Schermer

09-07-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging