Per 1 september is Marinus Zoutendijk (Abovo Media, rechts op de foto) de nieuwe bestuursvoorzitter van de Westfriese Uitdaging. Na vier jaar als voorzitter, geeft Tom van Roon (Rabobank, links op de foto) het stokje over aan deze bekende ondernemer uit de regio, die kan helpen de Westfriese Uitdaging verder uit te bouwen door het netwerk en de zichtbaarheid te vergroten.

Marinus heeft er zin in en gaat vol enthousiasme de uitdaging aan: ‘’Ik onderstreep uiteraard de doelstelling van de Westfriese Uitdaging en heb afgelopen jaren de organisatie met veel belangstelling gevolgd. De stappen die zijn gezet en de professionalisering die in deze periode is gerealiseerd, daar heb ik veel bewondering voor. En helemaal als je alle ‘deals’ ziet die mede door WFU tot stand zijn gekomen, dan is de toegevoegde waarde van de Westfriese Uitdaging onweerlegbaar. Ik was toen ik deze lijst doornam recent, diep onder de indruk. In die zin is het als nieuwe voorzitter van jullie bestuur voor mij een mooie ‘uitdaging’ om die lijn met het hele team door te trekken.’’

De Westfriese Uitdaging is een stichting die het bedrijfsleven koppelt aan maatschappelijke organisaties. Maatschappelijke organisaties zijn op zoek naar kennis of materialen en bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen. Dus in plaats van dat spullen worden weggegooid bij een verhuizing, worden verenigingen blij gemaakt. Of bijvoorbeeld in plaats van paintballen tijdens een teamuitje, gaat een bedrijf klussen bij een dierenopvang. Alles is met gesloten beurs. In de vijf jaar dat de Westfriese Uitdaging al bestaat, zijn er al bijna 700 succesvolle verbindingen gelegd tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Dat vinden wij geweldig!

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Vrijwilliger marketing & communicatie gezocht

21-12-2023

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging