Om zoveel mogelijk stichtingen, verenigingen en bedrijven over ons bestaan te informeren, zijn wij deze like & win actie gestart. De Westfriese Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen en bemiddelt tussen vragen van stichtingen/verenigingen en aanbod bij bedrijven. Met als doel om maatschappelijke organisaties een stap verder te brengen en op die manier Westfriesland nog een beetje mooier, betrokkener en leuker te maken.

Schaap 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder de eerste 500 likes mogen wij een aantal prachtige prijzen verloten:

  1. Een volledig ingerichte werkplek met pc, beeldscherm en printer. Aangeboden door Vitasys.
  2. Een lunch voor 6-8 personen op een wel heel unieke locatie in Westfriesland: schapenboerderij de Westfriese Dijk van Nico & Irma Verduin. Inclusief rondleiding en natuurlijk het proeven van hun verse, smaakvolle schapenkaas. Aangeboden door de Westfriese Dijk.
  3. De echte Westfriese krentenmik.

Bent of kent u een stichting/vereniging die best een steuntje in de rug kan gebruiken, like ons dan en volg onze activiteiten. Samen met het Westfriese bedrijfsleven kunnen wij mogelijk ook uw organisatie ondersteunen op het gebied van Middelen, Materialen of Menskracht.

Maar ook voor bedrijven is deze like & win actie interessant! Bent of kent u iemand die vanuit zijn/haar bedrijf graag een steentje wil bijdragen aan de leefbaarheid van Westfriesland, like ons dan ook en volg de vragen die vanuit het maatschappelijk veld voorbij komen.

Wij geloven dat we alleen samen de wereld in Westfriesland mooier en betrokkener kunnen maken. Doet u mee?

Nieuws en Evenementen

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging