Om zoveel mogelijk stichtingen, verenigingen en bedrijven over ons bestaan te informeren, zijn wij deze like & win actie gestart. De Westfriese Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen en bemiddelt tussen vragen van stichtingen/verenigingen en aanbod bij bedrijven. Met als doel om maatschappelijke organisaties een stap verder te brengen en op die manier Westfriesland nog een beetje mooier, betrokkener en leuker te maken.

Schaap 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder de eerste 500 likes mogen wij een aantal prachtige prijzen verloten:

  1. Een volledig ingerichte werkplek met pc, beeldscherm en printer. Aangeboden door Vitasys.
  2. Een lunch voor 6-8 personen op een wel heel unieke locatie in Westfriesland: schapenboerderij de Westfriese Dijk van Nico & Irma Verduin. Inclusief rondleiding en natuurlijk het proeven van hun verse, smaakvolle schapenkaas. Aangeboden door de Westfriese Dijk.
  3. De echte Westfriese krentenmik.

Bent of kent u een stichting/vereniging die best een steuntje in de rug kan gebruiken, like ons dan en volg onze activiteiten. Samen met het Westfriese bedrijfsleven kunnen wij mogelijk ook uw organisatie ondersteunen op het gebied van Middelen, Materialen of Menskracht.

Maar ook voor bedrijven is deze like & win actie interessant! Bent of kent u iemand die vanuit zijn/haar bedrijf graag een steentje wil bijdragen aan de leefbaarheid van Westfriesland, like ons dan ook en volg de vragen die vanuit het maatschappelijk veld voorbij komen.

Wij geloven dat we alleen samen de wereld in Westfriesland mooier en betrokkener kunnen maken. Doet u mee?

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Vrijwilliger marketing & communicatie gezocht

21-12-2023

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging