Eindelijk is het zover. Het is zaterdag 6 september als het nieuwe clubgebouw voor Reddingsbrigade De Streek en Kanovereniging Poseidon in Grootebroek officieel geopend wordt door burgemeester Goldschmeding. Wat is het mooi geworden en wat zijn wij en de Reddingsbrigade dankbaar voor alle bedrijven die een bijdrage geleverd hebben aan deze Uitdaging XL!

Opening 8

De opening begint met een mooie speech van voorzitter Cas Boukens. Hij is terecht trots en blij dat alles gelukt is en ze nu eindelijk een thuis hebben voor beide verenigingen. Hierna doet burgemeester Goldschmeding het woord. Ze is oprecht blij dat twee mooie verenigingen elkaar gevonden hebben en dat er met hulp van alle vrijwilligers een prachtige accommodatie staat. Ze knipt het lint door zodat alle bezoekers het pand kunnen bekijken.

Overal gedoneerde spullen
Het clubgebouw bestaat uit twee verdiepingen. Boven bevindt zich onder andere het instructielokaal en de vergaderruimte. In het plafond hangen de armaturen die geschonken zijn door Koopman Interieur & Bouw en de plafondplaten van Vrijwilligerspunt. Jassen worden opgehangen aan de kapstokrekken die geschonken zijn door het Stedelijk Gymnasium Haarlem en Rabobank WFO. De muren zijn geverfd in prachtig oranje: de huiskleur van de Reddingsbrigade. De ruimte is gezellig aangekleed dankzij de planten van Rabobank WFO.

Opening 9

In de keuken staat een grote koffieautomaat van Beerepoot Automatisering, een waterkoker van Intermaris en serviesgoed vanMieke Koomen, Rabobank WFO en het Stedelijk Gymnasium. De toiletten zijn voorzien van tegels die geschonken zijn doorTegelhandel & Tegelwerken Riny van de Water.

Het lijkt wel Sinterklaas
Beneden is de opslagruimte voor materiaal en de twee boten. Het pand wordt beveiligd door camera’s van Vitasys en een brandblusser van VAKBHV. De tv en stofzuiger die Intermaris over had, zullen goed van pas komen, net als de opbergrekken en scheidingswand van Rabobank WFO. Cas vertelt in zijn speech dat hij regelmatig het gevoel had dat het Sinterklaasavond was als wij weer meldden dat er een match gemaakt was. Zo voelde het voor ons ook, en dat is echt fantastisch!

Dankbaar
Wij zijn van mening dat de Uitdaging XL meer dan geslaagd is! Dit project laat zien hoe betrokken de ondernemers in Westfriesland zijn en hoezeer zij bereid zijn om anderen te helpen. Onze dank gaat ook uit naar Sandra Smit-Korse, Karin Zeeman, Alex Gitzels, Kim de Graaf en Annemieke Hageman voor al hun inzet! Op naar de volgende uitdaging!

Nieuws en Evenementen

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging