Stichting Dorpskerk Opperdoes en Almersdorp benaderde de Westfriese Uitdaging met de vraag of zij met spoed een bedrijf wisten die kon helpen met het maken van een nieuwe brochure. De PR-vrijwilliger van de Dorpskerk is tijdelijk uit de roulatie en ze hadden op korte termijn brochures nodig voor een beurs. Van de oude brochure hadden zij alleen een scan.

Een paar uurtjes werk

‘Jonge Hond’ Annemieke Hageman (zelfstandig marketingadviseur) heeft het project opgepakt en heeft de teksten van de oude brochure overgeschreven. Vervolgens heeft ze de tekst zo herschreven dat het meer van deze tijd is. Vormgever Frank Puts (The Golden Delicious uit Hoorn) heeft de brochure daarna in een nieuw eigentijds jasje gestoken. Vervolgens heeft Annemieke uitgezocht waar de brochures het voordeligst gedrukt konden worden en dit geregeld. Voor Frank en Annemieke een paar uurtjes werk en Stichting Dorpskerk Opperdoes en Almersdorp is enorm geholpen!

Multifunctioneel gebouw

De Dorpskerk zal altijd beschikbaar blijven voor religieuze doeleinden, maar om tot een verantwoorde exploitatie van het gebouw te komen, wordt het gebouw aangepast tot een multifunctioneel gebouw. De kerk wordt een ontmoetingsplaats voor iedereen. Er is momenteel al veel mogelijk in de kerk, denk aan het organiseren van lezingen, voordrachten, tentoonstellingen en concerten. In fasen zullen hier activiteiten bij gaan komen, zoals mogelijkheden voor vergaderen, cursussen en workshops, repetitieruimte, muziek- en filmopnames. De stichting is voornemens om het publiek te betrekken bij de renovatieplannen via een crowdfundingcampagne.

Nieuwe folder Dorpskerk

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Vrijwilliger marketing & communicatie gezocht

21-12-2023

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging