Stichting Dorpskerk Opperdoes en Almersdorp benaderde de Westfriese Uitdaging met de vraag of zij met spoed een bedrijf wisten die kon helpen met het maken van een nieuwe brochure. De PR-vrijwilliger van de Dorpskerk is tijdelijk uit de roulatie en ze hadden op korte termijn brochures nodig voor een beurs. Van de oude brochure hadden zij alleen een scan.

Een paar uurtjes werk

‘Jonge Hond’ Annemieke Hageman (zelfstandig marketingadviseur) heeft het project opgepakt en heeft de teksten van de oude brochure overgeschreven. Vervolgens heeft ze de tekst zo herschreven dat het meer van deze tijd is. Vormgever Frank Puts (The Golden Delicious uit Hoorn) heeft de brochure daarna in een nieuw eigentijds jasje gestoken. Vervolgens heeft Annemieke uitgezocht waar de brochures het voordeligst gedrukt konden worden en dit geregeld. Voor Frank en Annemieke een paar uurtjes werk en Stichting Dorpskerk Opperdoes en Almersdorp is enorm geholpen!

Multifunctioneel gebouw

De Dorpskerk zal altijd beschikbaar blijven voor religieuze doeleinden, maar om tot een verantwoorde exploitatie van het gebouw te komen, wordt het gebouw aangepast tot een multifunctioneel gebouw. De kerk wordt een ontmoetingsplaats voor iedereen. Er is momenteel al veel mogelijk in de kerk, denk aan het organiseren van lezingen, voordrachten, tentoonstellingen en concerten. In fasen zullen hier activiteiten bij gaan komen, zoals mogelijkheden voor vergaderen, cursussen en workshops, repetitieruimte, muziek- en filmopnames. De stichting is voornemens om het publiek te betrekken bij de renovatieplannen via een crowdfundingcampagne.

Nieuwe folder Dorpskerk

Nieuws en Evenementen

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024

Vriend van de WFU Heddes vertelt…..

09-06-2024

Matchteamlid Herman Meijer vertelt……

04-06-2024

Beerepoot automatisering is nieuwe vriend van de Uitdaging!

03-06-2024

Jubileumborrel: 10 jaar Westfriese Uitdaging

26-05-2024

Onze vriend Broekhuis maakt match met de Zonnebloem

20-05-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging