loesje frisse uitdagingKansen pakken, uitdagingen aangaan en meer zichtbaarheid voor wat we doen. Als kersverse manager van de Westfriese Uitdaging is dat mijn ambitie voor 2016! Samen maken we een frisse start en halen we nóg meer uit onze mooie stichting.

De afgelopen periode stond vooral in het teken van het afscheid van Sandra Korse. Wat zijn we trots op alles wat zij als manager voor de Westfriese Uitdaging heeft betekend. Onder haar enthousiaste leiding en warme betrokkenheid vanaf het eerste uur van de stichting, is een prachtig netwerk ontstaan en zijn tal van mooie matches gerealiseerd. Ik ben dan ook enorm trots dat ik het stokje van haar mag overnemen. Graag stel ik me in deze eerste column aan u voor.

Als geboren en getogen Westfries woon ik, samen met mijn man en drie kinderen, alweer een aantal jaren met veel plezier in Hoorn. Sinds juni vorig jaar ben ik manager van de Schager Uitdaging. In mijn rol als manager heb ik daar al vele, prachtige verbindingen tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties tot stand zien komen. Ik heb gemerkt dat mijn commerciële achtergrond en jarenlange ervaring in het welzijnswerk een waardevolle combinatie zijn in deze rol. Het helpt mij de vertaalslag te maken van commercie naar maatschappij en vice versa. Het is natuurlijk geweldig dat ik nu in mijn eigen regio voor de Uitdaging aan de slag mag om nog meer mooie verbindingen te realiseren. Mijn doel is de Westfriese Uitdaging in 2016 nog beter op de kaart te zetten en samen met onze founders en lokale ondernemers nog meer prachtige matches tot stand te brengen. Want alleen met behulp van onze founders en het lokale bedrijfsleven kunnen we het verschil maken.

Ik daag u dan ook graag uit met de vraag: voor welke match mogen wij ú dit jaar benaderen? Kijk voor alle hulpvragen vanuit het maatschappelijke veld op onze website en laat het ons weten! www.westfrieseuitdaging.nl.

Alvast bedankt!
Renate van der Laan

Nieuws en Evenementen

Robert Tesselaar, wethouder bij Gemeente Opmeer vertelt….

23-04-2024

10 jaar Westfriese Uitdaging!

17-04-2024

Gerda Geurtsen oprichtster van de Nederlandse Uitdaging

16-04-2024

Jubileumborrel Westfriese Uitdaging 10 jaar!

16-04-2024

Match: Biljarttafel van de Omring gaat naar WarmThuis

02-04-2024

Zwaluwen’30 en Vonk vinden elkaar!

11-03-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging