Zoals u wellicht weet, heeft de Westfriese Uitdaging een Cadeautjesbank. Relatiegeschenken, winkeldochters en andere ‘geefbare’ producten worden door bedrijven beschikbaar gesteld aan maatschappelijke organisaties.

Maatschappelijke organisaties op hun beurt stellen deze cadeaus weer beschikbaar aan cliënten of vrijwilligers. Voor speciale gelegenheden of gewoon als bedankje voor hun inzet.

Stichting Entertainment en Cultuur Westfriesland (kortweg STEC-WF) las op de website van de Westfriese Uitdaging het aanbod van Werksaam en Tecmoteam. Werksaam bood een aantal kerstpakketten aan die zij over hadden. Tecmoteam had kunstboeken van de kunstenaars Boxie en Selwyn Senatori in de aanbieding. ‘Jonge hond’ en coördinator van de cadeautjesbank Anne van Leeuwen koppelde STEC-WF aan de bedrijven.

STEC-WF biedt deze cadeaus aan aan de ca. 100 vrijwilligers die actief zijn binnen de stichting en helpen bij de organisaties van evenementen als de Halloweenfair Westfriesland.

Heeft uw bedrijf ook relatiegeschenken of ander producten over die een mooi cadeau zijn voor bijvoorbeeld vrijwilligers van een maatschappelijke organisatie? Neem dan contact op via info@westfrieseuitdaging.nl.

 

 

 

Nieuws en Evenementen

Caroline van der Woude neemt afscheid!

05-06-2023

Inspiratie op Locatie bij Clean2Anywhere

26-05-2023

Nieuw WFU Magazine

21-05-2023

Mooie match van Schermer!

11-04-2023

Project XL: realiseer de droom van jouw vereniging!

31-01-2023

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot!

26-01-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging