Zoals u wellicht weet, heeft de Westfriese Uitdaging een Cadeautjesbank. Relatiegeschenken, winkeldochters en andere ‘geefbare’ producten worden door bedrijven beschikbaar gesteld aan maatschappelijke organisaties.

Maatschappelijke organisaties op hun beurt stellen deze cadeaus weer beschikbaar aan cliënten of vrijwilligers. Voor speciale gelegenheden of gewoon als bedankje voor hun inzet.

Stichting Entertainment en Cultuur Westfriesland (kortweg STEC-WF) las op de website van de Westfriese Uitdaging het aanbod van Werksaam en Tecmoteam. Werksaam bood een aantal kerstpakketten aan die zij over hadden. Tecmoteam had kunstboeken van de kunstenaars Boxie en Selwyn Senatori in de aanbieding. ‘Jonge hond’ en coördinator van de cadeautjesbank Anne van Leeuwen koppelde STEC-WF aan de bedrijven.

STEC-WF biedt deze cadeaus aan aan de ca. 100 vrijwilligers die actief zijn binnen de stichting en helpen bij de organisaties van evenementen als de Halloweenfair Westfriesland.

Heeft uw bedrijf ook relatiegeschenken of ander producten over die een mooi cadeau zijn voor bijvoorbeeld vrijwilligers van een maatschappelijke organisatie? Neem dan contact op via info@westfrieseuitdaging.nl.

 

 

 

Nieuws en Evenementen

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023

Hotel Hoorn Van der Valk zet zich opnieuw in voor onze lokale gemeenschap

07-11-2023

Westfriese Beursvloer: Bedankt alle deelnemers!

31-10-2023

Heddes Bouw helpt Stichting AyúdaMe

31-10-2023

14e Westfriese Beursvloer leverde 213 matches op!

20-10-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging