Graag nodigen wij Westfriese stichtingen en verenigingen uit!

Zoekt u met regelmaat kennis, materialen, ideeën, expertise, spullen of klussers voor uw stichting of vereniging? Kom dan op vrijdag 12 september naar de bijeenkomst van de Westfriese Uitdaging en vind uit hoe wij u daarmee kunnen helpen, want de Westfriese Uitdaging is opgericht om stichtingen en verenigingen in Westfriesland te ondersteunen! Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u graag meer.

Datum: vrijdag 12 september 2014
Locatie: Scholtens Groep, Geert Scholtenslaan 10, 1687 CL in Wognum
Tijd: 15.30- 17.30 uur. Inloop vanaf 15.00 uur.

U kunt zich tot 9 september voor deze bijeenkomst aanmelden door te mailen naar info@westfrieseuitdaging.nl.

Achtergrond
Elke vereniging of stichting zoekt met regelmaat financiële steun voor het realiseren van projecten. Geen gemakkelijke opdracht in deze tijd. Er zijn echter andere vormen van steun die vaak net zo effectief en binnen handbereik zijn: kennis, materialen, ideeën, expertise, spullen of klussers. De Westfriese Uitdaging bemiddelt tussen vragende organisaties en Westfriese bedrijven die graag bereid zijn deze vormen van steun te bieden. Verschillende organisaties hebben hun weg naar de Uitdaging al gevonden. Zo wordt het nieuwe botenhuis van Reddingsbrigade Stede Broec momenteel ingericht met materialen en apparaten die lokale bedrijven konden missen en ontving het Steunpunt Zorg voor Welzijn vijf laptops van een gulle gever.

‘Maar we zijn er nog lang niet’, aldus Sandra Smit-Korse, manager van de Westfriese Uitdaging. ‘Alle organisaties in Westfriesland moeten weten dat we er zijn en wat we voor hen kunnen betekenen. Dat vertellen wij hen graag tijdens de bijeenkomst op 12 september. Vijftig organisaties hebben zich al aangemeld, maar er is plaats voor meer! En natuurlijk worden wij graag uitgedaagd, dus de organisaties kunnen hun vragen meteen aan ons voorleggen. Wij zijn er om met hen mee te denken en samen met ondernemers oplossingen aan te reiken.’ Tijdens de bijeenkomst wordt ook stilgestaan bij de Maatschappelijke Beursvloer van 21 november: een jaarlijks terugkerende dag waarbij organisaties en ondernemers met gesloten beurs in onderhandeling gaan over vraag en aanbod.

Nieuws en Evenementen

Een hemelse match door Schermer

09-07-2024

Vriend van de WFU Vitasys verteld….

08-07-2024

Matchteamlid Brigitta Posch vertelt…..

01-07-2024

Vriend van de WFU, Rabobank vertelt….

24-06-2024

Interview Sandra Korse

17-06-2024

Gezien worden dankzij MediaIn

10-06-2024
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging