Vrijetijdsbesteding NH tovert hun jaarlijkse Sportdag om tot een Prokkelsportdag, een dag waarbij inspirerende ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperking centraal staan. Onder de naam Tienkamp special edition vindt op woensdag 27 mei a.s. deze unieke en sportieve middag plaatsEen sportdag in de vorm van een tienkamp op het terrein van Leekerweide. De Westfriese Uitdaging draagt een steentje bij aan deze bijzondere sportdag door het bedrijfsleven hiervoor uit te dagen.

Verenigen van twee werelden
De sportdag is een dag waarop bedrijven kennis kunnen maken met de bewoners van Leekerweide en samen de strijd aangaan. Teams bestaande uit 5 mensen met en 5 mensen zonder beperking in actie: op de stormbaan, touwtrekken, kanovaren, paaltjesvoetbal en nog veel meer leuke activiteiten. De muzikale omlijsting is in handen van de ‘huis-DJ’ én cliënt Arjan. Inspirerende ontmoetingen, sportieve prestaties en elkaars wereld leren kennen staan hierbij centraal.

Teams
Een unieke kans om een bijzondere middag te beleven met uw team! Er is plaats voor maximaal 10 teams. Ieder team bestaat uit vijf personen van een bedrijf en vijf cliënten, die door Leekerweide aan uw team worden gekoppeld.

Programma
Het tienkamp vindt plaats op woensdag 27 mei a.s. op het terrein van Leekerweide in Wognum. Deelnemende teams strijden van 14.00 tot 17.00 uur tegen elkaar. Na afloop hiervan vindt tijdens een gezamenlijke borrel de prijsuitreiking plaats. Verwachte eindtijd: 18.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze volledig verzorgde middag (inclusief catering) bedragen EUR 150 per team. Kijken en aanmoedigen staat voor iedereen vrij!

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie ontvangen of uw team direct aanmelden, stuur dan een mail naar info@westfrieseuitdaging.nl of bel met Sandra Smit-Korse op 06 – 16 523 233. Opgave is mogelijk tot uiterlijk woensdag 20 mei.

Nieuws en Evenementen

Beursvloer match: Annemieke Hageman geeft workshop

04-02-2024

Match: Omring en basisschool De Ceder

12-01-2024

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot

09-01-2024

Vrijwilliger marketing & communicatie gezocht

21-12-2023

Afscheid van ons bestuurslid Piet Mol

28-11-2023

UITDAGING XL: bouw mee aan een gaaf entree voor het Oorlogsmuseum

24-11-2023
Aangesloten gemeenten
Partners van de Westfriese Uitdaging