De Westfriese Uitdaging organiseert speeddatebijeenkomst in Opmeer

Activiteiten

De Westfriese Uitdaging en de Gemeente Opmeer kondigen met enthousiasme aan dat zij samen een unieke speeddatebijeenkomst in Opmeer gaan organiseren, met als doel bedrijven en maatschappelijke organisaties samen te brengen voor meer maatschappelijke betrokkenheid en samenwerking. Deze bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Opmeer in de raadzaal op donderdagmiddag 26 september 2024 van 15.30 tot 17.30 uur. We eindigen met een hapje en een drankje.

Tijdens de bijeenkomst krijgen bedrijven en organisaties de kans om aan te geven wat ze kunnen bieden of waar ze behoefte aan hebben, variërend van middelen tot menskracht. Vervolgens wordt er gekeken tussen welke bedrijven en organisaties een match gemaakt kan worden.

Bij een match kan gedacht worden aan een media of communicatie bedrijf die een workshop voor social media geeft. Een tuindersbedrijf levert houtsnippers of verwijdert een laurierhaag voor een stichting. Een elektronica bedrijf levert toetsenborden of beeldschermen, en een advieskantoor verzorgt een lunch voor een vereniging. Bij advies bij een aanbod kan er contact opgenomen worden met de Westfriese Uitdaging.

De Gemeente Opmeer en de Westfriese Uitdaging roepen alle geïnteresseerde bedrijven en organisaties in Opmeer op om deel te nemen aan de speeddatebijeenkomst. Samen streven we naar meer maatschappelijke betrokkenheid en duurzame samenwerkingen!

Voor meer informatie of aanmeldingen met een vraag of aanbod, mail dan naar info@westfrieseuitdaging.nl. Vooraf publiceren we op deze pagina de diverse hulpvragen en aanbod.